Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact nl en de

Offshore en energie

Verwarmingsoplossingen voor de olie- en gassector (offshore en onshore)

De verwarmingsoplossingen van Heating Group International worden toegepast in de olie- en gassector op boorplatforms en petrochemische plants. En dat is niet toevallig: onze kanaalheaters, flensheaters en tracingsystemen voldoen aan de strengste eisen. Ze zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid. Standaard uitgevoerd conform de ATEX-richtlijnen.

Oplossingen voor oliemaatschappijen en installateurs in olie- en gasindustrie

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.

Verwarmingsoplossingen op maat voor offshore en onshore

De specialisten van Heating Group International ontwerpen verwarmingsoplossingen op maat. Daarbij gaat het niet alleen om het realiseren van de gewenste temperatuur binnen alle randvoorwaarden. Samen met u denken we na over de optimalisatie van uw processen. Welke parameters kunnen het verschil gaan maken? Misschien kunt u doorstroomsnelheden vergroten, de nauwkeurigheid van de temperatuur verbeteren, de onderhoudskosten verlagen of energie besparen.

Om uw processen te kunnen optimaliseren, denken we in integrale oplossingen: heaters én de besturing ervan. Dat is uniek. Wij zijn tegelijk productspecialisten en engineers. We maken het ontwerp, maar bouwen ook de besturingspanelen. We leveren de heaters, maar integreren deze ook in uw installatie.

Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd, en de complete oplossing is op uw proces afgestemd. Ontwerp, productie en installatie c.q. inbedrijfstelling worden door ons verzorgd, inclusief de eventueel vereiste FAT en SAT, al dan niet in combinatie met een NoBo.

Vanzelfsprekend conformeren wij ons aan de standaarden die u binnen uw organisatie hanteert. U zou overigens niet de eerste opdrachtgever zijn die onze oplossingen als de standaard gaat beschouwen. Verwarming van Heating Group International: een geruststellende zekerheid in omgevingen waarin betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid zwaar wegen. When reliability matters.