Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact nl en de

De specialisten van Heating Group International ontwerpen verwarmingsoplossingen op maat. Daarbij gaat het niet alleen om het realiseren van de gewenste temperatuur binnen alle randvoorwaarden. Samen met u denken we na over de optimalisatie van uw processen. Welke parameters kunnen het verschil gaan maken? Misschien kunt u doorstroomsnelheden vergroten, de nauwkeurigheid van de temperatuur verbeteren, de onderhoudskosten verlagen of energie besparen.

Om uw processen te kunnen optimaliseren, denken we in integrale oplossingen: heaters én de besturing ervan. Dat is uniek. Wij zijn tegelijk productspecialisten en engineers. We maken het ontwerp, maar bouwen ook de besturingspanelen. We leveren de heaters, maar integreren deze ook in uw installatie.

Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd, en de complete oplossing is op uw proces afgestemd. Ontwerp, productie en installatie c.q. inbedrijfstelling worden door ons verzorgd.

Ons team van engineers denkt mee vanaf de eerste berekening tot aan inbedrijfstellen. Vaak begint het met een opname op locatie. Als de oplossing zoals door onze engineers voorgesteld, geaccepteerd wordt, gaan we beginnen met het ontwerp. Meestal doen we dat in ons 3D pakket. Voor opritverwarming echter nog in CAD. Na goedkeur van de tekening gaan we produceren en leveren. En, indien gewenst, assisteren we bij de inbedrijfstelling.

Vanzelfsprekend conformeren wij ons aan de standaarden die u binnen uw organisatie hanteert. U zou overigens niet de eerste opdrachtgever zijn die onze oplossingen als de standaard gaat beschouwen. Verwarming van Heating Group International: een geruststellende zekerheid in omgevingen waarin betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid zwaar wegen. Inderdaad. When reliability matters.