Werken bij Heating Group Contact nl

Vloerverwarming

Als verwarmingsspecialist levert Heating Group uiteraard ook vloerverwarming voor bedrijven, inclusief montage.
We denken graag met je mee om de best mogelijke optie te selecteren!

Technisch advies?

Vloerverwarming voor projecten

Vloerverwarming is niet meer weg te denken uit de woningbouw en utiliteitsbouw. De comfortabele warmte in combinatie met het gemak en het betere rendement maken dat het de standaard is geworden in nieuwbouw.

Heating Group is met regelmaat de leverancier van vloerverwarming in hotelkamers en bij projecten waar enkele tientallen nieuwbouw woningen van vloerverwarming voorzien moeten worden. Op de (omslag)foto is een project te zien waarbij we dit voor de Radboud Universiteit  aangelegd hebben.

Samen kijken we wat de beste optie is bij elk specifiek project. Zo kunnen we losse verwarmingskabels gebruiken of verwarmingsmatten. We hebben een compleet assortiment aan verwarmingskabels van ons eigen merk.
Uiteraard leveren we ook de bijbehorende thermostaten, zo ben je verzekerd van een optimaal werkend en compleet systeem dat wordt aangelegd door specialisten.

Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze flexibele planning, snelle en vakkundige montage en de goede service.

Onze specialisten staan je graag te woord om mee te denken over de toepassing van vloerverwarming in je projecten en je vervolgens een interessant aanbod te doen.