Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact nl en de

Doorstroomheaters

Heating Group ontwerpt en levert doorstroomheaters in vermogens tot 5MW, spanningen tot 3×690 V, doorsneden tot DN500, drukken tot 200bar. Elektrische doorstroomheaters vinden hun toepassing in de gehele industrie.

Technisch advies?

Wat is een doorstroomheater?

Doorstroomheaters zijn een zeer efficiënte manier om water, thermische olie en andere vloeistoffen of zelfs stoom en gassen te verwarmen. De doorstroomheater bestaat uit een behuizing (buis) waarin een insteekbatterij is gemonteerd. Door het medium geforceerd langs het verwarmingselement van de insteekbatterij te laten stromen wordt het snel op de gewenste temperatuur gebracht. De doorstromers kunnen worden geproduceerd in staal, diverse soorten roestvaststaal en incoloy.

Doorstroomheaters aansturen

Doorstromers moeten meestal nauwkeurig geregeld kunnen worden. Heating Group International bouwt hiervoor in de eigen paneelbouwafdeling regelingen op maat.

In elke industriële omgeving een veilige keuze

In logistieke en productieomgevingen is tracing, proces- of ruimteverwarming een factor van belang. Overal waar temperatuur een essentiële parameter is, biedt Heating Group International de oplossing met elektrische verwarming. Met onze systemen hebt u de temperatuur volledig onder controle. Een uiterst betrouwbaar én veilig (ATEX als u wilt) onderdeel van uw proces.

Wij leveren uiteenlopende typen verwarmingsoplossingen. Altijd een maatwerk antwoord op uw vraag.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.

Wil je graag meer informatie?


Technisch advies Vraag om informatie