Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact nl hu en de
19 oktober 2018

Heating Group: marktleider in elektrische opritverwarmingMet de winter in aantocht is het tijd om weer eens naar uw opritverwarming te kijken. De montageteams van Heating Group International zijn het hele jaar door druk bezig met het ontwerp en de aanleg van elektrische hellingbaanverwarming in parkeergarages, laadkuilen en openbare ruimtes door het hele land. Maar als het gaat om service en onderhoud of om renovatie, is dit de tijd om contact op te nemen!

Renovatie van hellingbaanverwarming

De systemen van Heating Group International kunnen gelegd worden onder beton, klinkers en asfalt, zowel als spoorverwarming of als vlakverwarming. Hierbij worden complete systemen geleverd inclusief regelkasten, montage en jaarlijks onderhoud.

Naast nieuwbouw is Heating Group International ook al jaren actief in het renoveren van bestaande hellingbanen, waarbij ook het frezen en afsmeren voor de rekening wordt genomen.

Wanneer de complete uitvoering en onderhoud door Heating Group International gedaan wordt, verlengen wij de garantie op de kabel tot wel 20 jaar.

Meer informatie nodig of een wilt u graag een offerte ontvangen? Stuur dan een mail naar hgi@heatinggroup.eu.