Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact nl hu en de
24 juni 2019

Bundeling krachten Fa. L. van Stek en Heating Group International b.v.Het verheugt ons u te kunnen informeren, dat Fa. L. van Stek met ingang van 1 juli 2019 de krachten bundelt met onze collega’s van Heating Group International b.v. uit Wijchen. Per deze datum neemt Heating Group International b.v. alle activiteiten van Fa. L. van Stek over op zowel het gebied van elektrische verwarming als op het gebied van de smeertechniek.

Door het samengaan van deze twee gespecialiseerde bedrijven ontstaat een aantal voordelen, onder andere op het gebied van de grootte van het leveringsprogramma en de bundeling van kennis en ervaring. Daarnaast is hiermee de continuïteit voor de relaties van Fa. L. van Stek voor de toekomst gewaarborgd.

Onderdeel van de overeenkomst is dat Jan-Hein van Stek, de huidige directeur-eigenaar van Fa. L. van Stek, per genoemde datum in dienst komt van Heating Group International b.v. en dus samen met de collega’s in Wijchen beschikbaar blijft voor alle huidige en toekomstige relaties.

Met ingang van 1 juli 2019 worden de contactgegevens van Fa. L. van Stek als volgt:

Bijsterhuizen 5118
6604 LX  WIJCHEN
024 34 34 222 
hgi@heatinggroup.eu

Het huidig telefoonnummer  0577 49 00 22 en de e-mail adressen sales@vanstek.com & info@vanstek.com blijven voorlopig bestaan en zullen worden doorgeschakeld naar de nieuwe.

Graag stellen we u voor aan Van Stek en het complete productenpakket via de website www.vanstek.com. Mocht u nu reeds behoefte hebben aan meer informatie dan verzoeken wij u contact op te nemen met een van de ondergetekenden.

We zien u naar een prettige voortzetting van onze relatie!