Werken bij Heating Group Contact
  • Nederlands

Scheepsbouw

Verwarmingsproducten voor de scheepsbouw

Heating Group International b.v. levert een  bijzonder breed productenpakket. Veel van onze producten zijn bij uitstek geschikt voor de scheepvaartindustrie. Veel rederijen en scheepswerven in Europa zetten dan ook onze producten in. Typische producten die gebruikt worden bij de scheepsbouw zijn onze ribbenbuiskachels, ventilatorkachels, kanaalluchtverhitters, tracing, vloerverwarmingsmatten, maar ook ATEX inschroefelementen of patroonelementen worden vaak gebruikt voor stilstandverwarming of carterverwarming.

Onze producten zijn overal te vinden in de scheepsbouw,  zowel in de commerciële jachtenbouw, als in de cruiseschipbouw (zee en rivierschepen), als op (olie)tankers, vrachtschepen en marineschepen.

Heaters speciaal voor op schepen

Ook in de scheepsbouw komt het meestal vooral aan op betrouwbaarheid van de producten. Als een schip aan de andere kant van de wereld ligt, dan is het bijzonder duur om vanwege een heater een monteur te moeten invliegen. Hetzelfde geld voor bijvoorbeeld LNG tankers waar onze heaters gebruikt worden om het schip veilig de haven binnen te laten lopen. Als dat niet kan, kost dat vaak behoorlijk veel geld. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor toepassing op zee. Onze producten zijn corrosiebestendig en kunnen het continue vibreren op  een schip goed weerstaan. Daarom; Heating Group International – when reliability matters!