Jirlumar

Geschiedenis Jirlumar

Jirlumar b.v. is opgericht in 1977 door Hans van Eijk en is tot de overname gevestigd geweest in Tegelen (bij Venlo). Jirlumar ontwikkelde zich onder zijn leiding tot een toonaangevende speler op het gebied van elektrische verwarming. Zijn eerste all-electric woning dateert uit de jaren negentig! Jirlumar heeft vanaf de oprichting de alleenvertegenwoordiging voor Nederland van een Franse fabrikant, Groupe Müller. Dit is de op een na grootste producent van elektrische convectoren en stralingspanelen, met merken als Noirot, Applimo, Airelec en Campa.

Het pakket van Jirlumar omvat elektrische convectoren, stralingspanelen, badkamerverwarming, infraroodstralers, vloerverwarmingsmatten, nachtstroomkachels, boilers en handendrogers. Daarnaast voert Jirlumar met het merk CAMPA een premium range panelen. Hierover is meer te vinden op de website van Jirlumar.

Jirlumar is altijd een sterk geweest in het beleveren van vakantieparken. U zult vrijwel geen park in Nederland tegenkomen waar niet een Jirlumar paneel hangt. Jirlumar is jarenlang lid geweest van RECRON, de brancheorganisatie voor recreactiebedrijven. Jirlumar is daar nog steeds een begrip. Daarnaast had Jirlumar een showroom waar welhaast dagelijks particulieren kwamen voor advies en waar bestellingen opgenomen werden zowel van zakelijke klanten als van particulieren.

Sinds de integratie in Heating Group International b.v. in 2008 is de focus verschoven naar installateurs en bouwbedrijven. Naast de opritverwarming biedt Jirlumar hier een mooi breed pakket elektrische verwarming.

De huidige activiteiten richten zich met name op de voorgenoemde installateurs en daarnaast op projectbouw. Als er ergens een tiental huizen all electric gebouwd wordt, dan is Jirlumar de juiste partij! Particuliere klanten bedienen we niet meer. Deze verwijzen we door naar onze dealers in het land of naar onze installateurs. Zo blijft iedereen doen waar hij het best in is.