Werken bij Heating Group Contact nl en de

Schakelkasten

Een schakelpaneel voor elektrische verwarming bestaat uit een aluminium of RVS behuizing.  De behuizing beschermt de besturing van de verwarming.  Schakelkasten van Heating Group worden gebruikt in de olie- en gasindustrie, op schepen en in fabrieken. De schakelkast wordt geheel naar behoefte ontwikkeld en gebouwd.

Veel producten komen uit onze eigen productie. Voor een aantal specifieke componenten en producten betrekken we onze partners waarmee we veelal al sinds onze oprichting zaken doen.

Technisch advies?

Een heater zonder regeling is als een auto zonder stuur vinden wij. Daarom ontwerpen en leveren wij al bijna twee decennia complete systemen: niet alleen de heaters, maar uiteraard ook de schakelkasten met regeling.

Klantspecifieke schakelkasten

Sinds begin 2011 zijn we nog een stap verder gegaan. Naast het ontwerpen van de regelpanelen, bouwen we deze nu ook zelf in onze eigen paneelbouwafdeling. Zo weten we zeker dat de heater en de regeling volledig op elkaar afgestemd zijn en de eindgebruiker de optimale oplossing krijgt.

Wij bieden graag een complete oplossing voor jouw warmtetechnisch probleem. Niet alleen kunnen wij je op die manier een systeem leveren dat compleet op je situatie is afgestemd en speciaal voor jou is ontwikkeld. Het voordeel is dat je het hele traject van ontwikkeling, ontwerp, bouwen (tot installatie toe indien gewenst) kunt onderbrengen bij een partij.
Volledige one-stop-shop dus!

Beschrijving van de schakelkasten

Het is onmogelijk om hier een beschrijving te geven van onze schakelpanelen. Iedere schakelkast is anders, elke regeling is klantspecifiek. We gebruiken net zo makkelijk een Solide State als een PLC. We komen graag bij je langs om uw specifieke vraag door te spreken en je daarvoor geheel vrijblijvend een oplossing op maat aan te bieden.