Schakelkasten

Een schakelpaneel voor elektrische verwarming bestaat uit een aluminium of RVS behuizing.  De behuizing beschermt de besturing van de verwarming.  Schakelkasten van Heating Group worden gebruikt in de olie- en gasindustrie, op schepen en in fabrieken. De schakelkast wordt geheel naar behoefte ontwikkeld en gebouwd.

Veel producten komen uit onze eigen productie. Voor een aantal specifieke componenten en producten betrekken we onze partners waarmee we veelal al sinds onze oprichting zaken doen.

Technisch advies?

ATEX heating solutions. Voor offshore en onshore.

De verwarmingsoplossingen van Heating Group International worden toegepast op boorplatforms en petrochemische plants. En dat is niet toevallig: onze kanaalheaters, flensheaters en tracingsystemen voldoen aan de strengste eisen. Ze zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid. Standaard uitgevoerd conform de ATEX-richtlijnen.

Zowel oliemaatschappijen als hun installateurs waarderen onze oplossingen.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.

Heating Group. When reliability matters !