Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact nl en de

VLE ventilatorkachels

VLE-ventilatorkachels kunnen worden geleverd in verschillende materiaalsoorten en temperatuur bereiken. Standaard zijn de VLE-ventilatorkachels verkrijgbaar in vermogens van 3 tot 150kW en met een voltage tot en met 3x690V. Uiteraard zowel op 50Hz als 60Hz verkrijgbaar. Wij ontwikkelen en leveren deze heaters op maat, volgens uw specificatie.

 

Technisch advies?

Toepassingen VLE-ventilatorkachels

VLE-ventilatorkachels zijn geschikt voor toepassing in ‘ruwe omgevingen’ zoals op schepen, in offshore omgevingen (bijvoorbeeld boorplatforms) en in productieruimten of ook magazijnen. Kortom: daar waar de eisen aangaande levensduur, materiaalkeuze en prestaties strikter zijn dan gemiddeld.

Mogelijkheden VLE ventilatorkachels

VLE ventilatorkachels zijn voorzien van elektrische gesloten buisverwarmingselementen in roestvaststaal materiaal. De omkasting is uit te voeren in staal gegalvaniseerd, of in RVS als AISI304 of AISI316L. De verhitter is voorzien van een thermostaat (0 – 40°C), inclusief oververhittingsbeveiliging op 110°C middels toepassing van een thermische zekering.

VLE ventilatorkachel aansluiten

We kijken graag samen met u naar mogelijkheden om het vermogen of de aansluitspanning te optimaliseren voor uw toepassing. Maar er zijn uiteraard ook mogelijkheden voor elektrische aanpassingen in het stuurstroomcircuit. Daarbij kan gedacht worden aan een aansluiting voor een externe regelthermostaat of het beschikbaar stellen van alarmcontacten.

Wil je graag meer informatie?


Technisch advies Vraag om informatie