Ventilatorkachels

Een ventilatorkachel creëert snel en gemakkelijk aangename condities in de bouw, in fabrieken, productiehallen, stallen, schuren, garages en op andere plaatsen waar een aangename temperatuur en vochtigheid belangrijk zijn voor ieders welzijn. In grote ruimten zorgt de luchtverplaatsing voor een gelijkmatige verwarming. Elke ventilatorkachel wordt geleverd met een ingebouwde thermostaat die voorkomt dat meer energie wordt verbruikt dan absoluut noodzakelijk is. Ook heeft deze kachel een ingebouwde vijfstanden-schakelaar waarmee de hoeveelheid lucht en warmte kan worden geregeld.

Technisch advies?

Ventilatorkachels pluspunten

Ventilatorkachels zijn door hun geringe gewicht zeer handelbaar en makkelijk draagbaar. Daardoor is onze ventilatorkachel zeer goed bruikbaar voor zowel vaste opstelling in bijv. magazijnen of garages alsook voor transportabel gebruik op bijvoorbeeld bouwplaatsen.

De kachel is voorzien van een breed metalen buisframe. Dit verzekert de kachel van een stabiele stand en biedt bescherming tijdens transport. Door de spatwaterdichte behuizing kan de kachel gebruik worden in droge en in vochtige omgeving. Deze ventilatorkachels zijn onderhoudsarm. Na een langere bedrijfstijd kan het nodig zijn om de kachel met perslucht schoon te blazen.