Kwaliteit en certificering Werken bij Heating Group Contact nl en de

Ventilatorkachels

Een ventilatorkachel creëert snel en gemakkelijk aangename condities in de bouw, in fabrieken, productiehallen, stallen, schuren, garages en op andere plaatsen waar een aangename temperatuur en vochtigheid belangrijk zijn voor ieders welzijn. In grote ruimten zorgt de luchtverplaatsing voor een gelijkmatige verwarming. Elke ventilatorkachel wordt geleverd met een ingebouwde thermostaat die voorkomt dat meer energie wordt verbruikt dan absoluut noodzakelijk is. Ook heeft deze kachel een ingebouwde vijfstanden-schakelaar waarmee de hoeveelheid lucht en warmte kan worden geregeld.

Technisch advies?

Toepassing HGI ventilatorkachels

Ventilatorkachels zijn door hun lage gewicht zeer handelbaar en makkelijk draagbaar. Daardoor is onze ventilatorkachel zeer goed bruikbaar voor zowel vaste opstelling in magazijnen of garages maar ook voor transportabel gebruik op bijvoorbeeld bouwplaatsen.
Met een IP-waarde van IP42 kan hij zorgeloos op industriële terreinen worden toegepast. Daarnaast maakt zijn strakke design hem ook zeer geschikt om toe te passen in publieke ruimtes.

Kenmerken HGI ventilatorkachels

Onze ventilatorkachels zijn beschikbaar in vermogens van 2.000 W tot en met 24.000 W. In grote ruimtes zorgt de luchtverplaatsing voor een gelijkmatige verwarming, waarbij de ingebouwde thermostaat ervoor zorgt dat er nooit meer energie wordt verbruikt dan nodig is.
De kachel is voorzien van een breed metalen buisframe. Dit verzekert de kachel van een stabiele stand en biedt bescherming tijdens transport. Door de spatwaterdichte behuizing kan het kachel gebruik worden in droge en in vochtige omgeving. Deze ventilatorkachels zijn onderhoudsarm. Na een langere bedrijfstijd kan het nodig zijn om de kachel met perslucht schoon te blazen.

HGI ventilatorkachels voor schepen

In de scheepvaart wordt veelvuldig gebruik gemaakt van ventilatorkachels. Om bestand te zijn tegen de trillingen van het schip en de ruwe omgeving, vergt dit een speciaal type ventilatorkachel. Heating Group International heeft speciaal voor de scheepvaart een 440V 60Hz ventilatorkachel ontwikkeld. Een robuuste kachel die onder de zwaardere omstandigheden op zee perfect functioneert.

Adviseur Ventilatorkachels

Wil je graag meer informatie?


Technisch advies Vraag om informatie