Opritverwarming renovatie

Opritverwarming is een veiligheidsvoorziening. En daarop wordt gelukkig steeds minder bespaard. Het is uiteraard het snelst en dus het goedkoopst om een verwarmde oprit al aan te leggen in de nieuwbouwfase, maar het is ook mogelijk om een verwarmde oprit aan te leggen in een bestaand situatie.

Heating Group International b.v. treedt bij opritverwarming renovatie projecten op als hoofdaannemer, en neemt daarmee de opdrachtgever alle zorgen uit handen. Heating Group verzorgt indien gewenst het verwijderen van de bestaande afwerklaag, het monteren van het verwarmingssysteem en het aanbrengen van de nieuwe afwerklaag.

Technisch advies?

Een werkend opritverwarmingssysteem

Ook doorwerkvoorzieningen, verkeersmaatregelen, etc. worden door Heating Group verzorgt. Het eindresultaat is een werkend opritverwarmingssysteem in een oprit met nieuwe afwerklaag, waarop de gebruiker ook nog eens garantie krijgt. Want, uiteindelijk wil ook de gebruiker van een bestaande situatie, de zekerheid dat zijn oprit sneeuw- en ijsvrij blijft als dat nodig is.

Deskundig advies over uw nieuwe opritverwarming

Wilt u deskundig advies over het laten plaatsen van een elektrische opritverwarming voor nieuwbouw of voor renovatie? Bel dan naar +31 24 34 34 222. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden.