Werken bij Heating Group Contact
  • Nederlands

hellingbaanverwarmingssysteem renovatie

Hellingbaanverwarming is een veiligheidsvoorziening. En daarop wordt gelukkig steeds minder bespaard. Het is uiteraard het snelst en dus het goedkoopst om een verwarmde oprit al aan te leggen in de nieuwbouwfase, maar het is ook mogelijk om een verwarmde oprit aan te leggen in een bestaand situatie.

Heating Group International b.v. treedt bij opritverwarming renovatie projecten op als hoofdaannemer, en neemt daarmee de opdrachtgever alle zorgen uit handen. Heating Group verzorgt indien gewenst het verwijderen van de bestaande afwerklaag, het monteren van het verwarmingssysteem en het aanbrengen van de nieuwe afwerklaag.

Technisch advies?

Een werkend hellingbaanverwarmingssysteem

Ook doorwerkvoorzieningen, verkeersmaatregelen, etc. worden door Heating Group verzorgt. Hierbij regelen we de renovatie met aanleg van hellingbaanverwarming. Het eindresultaat is een werkend hellingbaanverwarmingssysteem in een oprit met nieuwe afwerklaag, waarop de gebruiker ook nog eens garantie krijgt. Want, uiteindelijk wil ook de gebruiker van een bestaande situatie, de zekerheid dat zijn oprit sneeuw- en ijsvrij blijft als dat nodig is.

Vereniging van Eigenaren (VVE)

We zien een grote toename van de renovaties bij appartementencomplexen. Veel VVE’s kiezen ervoor om alsnog voor hellingbaanverwarming te gaan om een veilige toegang tot de ondergrondse parkeergarage te waarborgen.
Ons totaalaanbod waarbij men nergens omkijken wordt door de VVE’s ontzettend gewaardeerd.

Een betrouwbare partner

Heating Group is al jaren een betrouwbare partner als het gaat om het aanleggen van een hellingbaanverwarmingssysteem in bestaande situaties. Bij onze referenties vind je dan ook diverse projecten die we uitgelicht hebben.
We treden op als hoofdaannemer en onze monteurs zijn gespecialiseerd en hebben een erg hoog werktempo.

Deskundig advies over uw nieuwe opritverwarming

Wil je deskundig advies over het laten plaatsen van een elektrische opritverwarming voor nieuwbouw of voor renovatie? Bel dan naar +31 24 34 34 222. Een van onze specialisten vertelt je graag meer over de verschillende mogelijkheden.