Elementverwarming

Wikkelelementen

Wikkelelementen hebben een lengte tot 3000 mm en kunnen in iedere gewenste vorm worden gebogen. Deze elementen vinden hun toepassing in de kunststof- en rubberverwerkende industrie voor verwarming van vlakke platen, buizen, spuitgietkoppen, hetelucht (las)machines, etc.

Wikkelelementen

Wikkelelementen hebben een lengte tot 3000 mm en kunnen in iedere gewenste vorm worden gebogen.

Deze elementen vinden hun toepassing in de kunststof- en rubberverwerkende industrie voor verwarming van vlakke platen, buizen, spuitgietkoppen, hetelucht (las)machines, etc.

Technisch advies?

De Heating Group wikkelelementen zijn rond of vierkant en kunnen zowel door ons als door de gebruiker in haar definitieve vorm gebogen worden.

In de voorbije jaren heeft Heating Group International veel projecten mogen uitvoeren, ook met wikkelelementen. Een aantal voorbeelden van Heating Group wikkelelement toepassingen vindt u in:

  • Semiconductorindustrie, waaronder chip en printplaat fabricage
  • Metaalverwerkingsindustrie, bijvoorbeeld in een stans
  • Machinebouw
  • Textielindustrie
  • Processen waarbij gelamineerd moet worden
  • Analysebouw
  • Gezondheidszorg

Natuurlijk is het zo, dat Heating Group International veel verschillende oplossingen kan bieden voor een verwarmingsvraagstuk. Ook in de bovenstaande voorbeelden zijn andere producten in te zetten.

Wilt u eens met ons hierover doorpraten? Neemt u dan eens contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

In elke industriële omgeving een veilige keuze

In logistieke en productieomgevingen is tracing, proces- of ruimteverwarming een factor van belang. Overal waar temperatuur een essentiële parameter is, biedt Heating Group International de oplossing met elektrische verwarming. Met onze systemen hebt u de temperatuur volledig onder controle. Een uiterst betrouwbaar én veilig (ATEX als u wilt) onderdeel van uw proces.

Wij leveren uiteenlopende typen verwarmingsoplossingen. Altijd een maatwerkantwoord op uw vraag.

  • Complete oplossingen voor opdrachtgevers die de verantwoordelijkheid voor hardware en besturing graag bij één deskundige partij neerleggen.
  • Snelle levering van standaard en custom-made componenten voor installateurs en technische diensten die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud.